Logo ACEBA

Professionals de l'EAP Sardenya i l’EAP Dreta de l’Eixample reben el Premi de Recerca de la Fundació Mutuam Conviure 2015

16 de desembre de 2015

El projecte Avaluació del risc cardiovascular en la gent gran” presentat per un equip de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha rebut el premi al millor projecte d’àmbit català dels Premis de Recerca de la Fundació Mutuam Conviure 2015.


Aquest projecte de recerca ha estat elaborat per 4 professionals d’ACEBA, entre els quals el Dr. Carles Brotons, Mireia Puig i Irene Moral, de la Unitat de Recerca de l’EAP Sardenya, i el Dr. Lluís Cuixart, de l’EAP Dreta de l’Eixample. El premi és una dotació econòmica de 6.000 euros.

 

 

Els Premis de Recerca en Geriatria i Gerontologia clí­nica de la Fundació Mutuam Conviure tenen l'objectiu de promoure la recerca per afavorir l’assistència integral a les persones grans, persones amb malalties cròniques i complexes o en situació de dependència. Es premien dues categories: una categoria per a un projecte presentat per entitats del sector que treballin a Catalunya, i una altra per un projecte presentat per equips de professionals que treballin en centres del Grup Mutuam. Aquest any es van presentar 16 projectes candidats al premi.

 

Els premis es van lliurar en el marc de la 10a Jornada Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure que es va celebrar el 17 de novembre de 2015.

Galeria d'imatges

  • Premis de Recerca de la Fundació Mutuam Conviure 2015