Logo ACEBA

El Conseller Boi Ruiz felicita l’EAP Sardenya per ser el primer EAP Benchmark de l’any 2012

14 de febrer de 2014

El Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, visita l’Equip d’Atenció Primària Sardenya en motiu de ser el centre amb millor puntuació entre tots els Equips d’Atenció Primària Benchmark de la Regió Sanitària de Barcelona. L’any 2012 l’EAP Sardenya es posiciona al capdavant del rànquing, amb una puntuació final de 8,81. En la seva visita per les instal·lacions, el Conseller manté una trobada amb l’equip del centre.

 

 
El passat 7 de febrer el Conseller de Salut, Boi Ruiz va reunir-se amb l’Equip d'Atenció Primària Barcelona Sardenya, S.L.P pels resultats excel·lents del centre durant l’exercici 2012. Segons l’Informe Benchmarking dels Equips d’Atenció Primària de la Regió Sanitària de Barcelona Resultats 2012, publicat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’EAP Sardenya obté una puntuació global de 8,81.
 
En les 4 grans dimensions avaluades en aquest l’informe, l’EAP Sardenya sobresurt en les xifres del Cost i eficiència, amb una nota de 9,67 i en l’Accessibilitat i Satisfacció, amb un 9,14. També destaca en Efectivitat, amb un 8,2 i amb Capacitat resolutiva, amb un 8.
 
Des de fa anys, l’EAP Sardenya és present en el rànquing dels primers equips Benchmark de la Regió Sanitària de Barcelona. En aquesta ocasió però, la seva aposta decidida per la qualitat, l’eficiència i la innovació, els ha permès despuntar entre la resta de centres d’Atenció Primària de Barcelona.
 
El Conseller va fer una visita per les instal·lacions del CAP, situat al carrer Sardenya 466 de Barcelona, juntament amb el Sr. Joaquim Casanovas, gerent de la Regió Sanitària de Barcelona i el Sr. Jaume Estany, gerent del Consorci Sanitari de Barcelona. Van tenir l’ocasió de felicitar personalment a tot l’equip i posteriorment van mantenir una reunió amb professionals del centre.
 
El Conseller Boi Ruiz visita l´EAP Sardenya          El Conseller Boi Ruiz es reuneix amb l´equip de Sardenya
 
 
Benchmark 2012: L’EAP Sardenya en xifres

Resultats obtinguts per l’EAP Sardenya (Barcelona 7B) en cada un dels indicadors que conformen les indicacions avaluades
 
Dimensió: ACCESSIBILITAT I SATISFACCIÓ
Accessibilitat i Satisfacció. Benchmark EAP Sardenya
Dimensió: EFECTIVITAT I INTEGRALITAT
Efectivitat i Integralitat. Benchmark EAP Sardenya
 
Dimensió: CAPACITAT RESOLUTIVA
Capacitat Resolutiva. Benchmark EAP Sardenya
 
Dimensió: COST I EFICIÈNCIA
Cost i Eficiència. Benchmark EAP Sardenya
 
 
Els informes de Benchmarking avaluen i presenten els resultats dels diferents equips d’atenció primària de la Regió Sanitària Barcelona (RSB), amb l’objectiu d’identificar aspectes de millora a partir de la comparació de resultats amb la resta de centres.
 
Aquest informe avalua les següents dimensions: Accessibilitat i satisfacció (7 indicadors), Efectivitat i integralitat (8 indicadors), Capacitat resolutiva (6 indicadors) i Cost i eficiència (6 indicadors). La puntuació dels EAP s’estableix d’acord amb els resultats obtinguts en el conjunt d’indicadors que configuren cada una de les quatre dimensions.